Polievky: 
Slepačia so zeleninou a cestovinou
Množstvo: 
0,33l
Alergény: 
L,V
Kcal: 
175
KJ: 
733
Kalerábová s pórom, bylinkami a zemiakmi
Množstvo: 
0,33l
Kcal: 
181
KJ: 
758
Teplé jedlá: 
Vyprážané vykostené kuracie stehno, jazmínová ryža s kukuricou, kompót
Hmotnosť: 
170-190-150
Alergény: 
L,V,M
Kcal: 
1583
KJ: 
6628
Hermelínové batôžky v lístkovom cestíčku podávané na omáčke z kurkumy, šalát
Hmotnosť: 
160-100-150
Alergény: 
L,M
Kcal: 
837
KJ: 
3505
,,Cigánske,, hody (bravčová krkovička, klobása, slanina), kyslá kapusta, opekané zemiaky
Hmotnosť: 
90-40-20-150-250
Alergény: 
L,Os
Kcal: 
1896
KJ: 
7939
Minútky: 
Cestoviny fusilli s tekvicou hokaido a s morčacím mäsom
Hmotnosť: 
350
Alergény: 
L,V,M
Grilované bravčové rebrá preliate omáčkou z červeného vína, zemiakové pyré, marinovaná červená cibuľa
Hmotnosť: 
250-200-20
Alergény: 
M,Os
Vyprážaný ,,viedenský,, bravčový rezeň, hranolky
Hmotnosť: 
190-200
Alergény: 
L,V,M
Kcal: 
1573
KJ: 
6586

Zdravá strava – samoobslužný pult

Mäsité jedlá: 
Morčacie kúsky s thajskou zeleninou
Morská šťuka na rošte s mätou a limetkami
Alergény: 
R
Bezmäsité jedlá: 
Šampiňóny na víne s paprikou a rozmarínom
Teplá zelenina: 
Grilovaná koreňová mix zelenina (mrkva, petržlen, zeler)
Alergény: 
Zeler
Wok zelenina
Príloha: 
Natural ryža s kukuricou
Čerstvá zelenina / šaláty: 
Listový
Paradajkový s mozzarellou
Mrkvový s ananásom
Sterilizovaná zelenina

V jedálnych lístkoch budú uvádzané alergény, ktoré obsahujú jednotlivé jedlá. Alergény budú uvedené v skratkách podľa priloženej tabuľky pri každom jedle.

  • L: Lepok a výrobky z nich
  • V: Vajcia a výrobky z vajec
  • R: Ryby a výrobky z rýb
  • H: Horčica a výrobky z horčice
  • M: Mlieko a výrobky z mlieka
  • S: Sezam a výrobky z nich
  • A: Arašidy a výrobky z nich
  • Z: Zeler a výrobky zo zelleru
  • Os: Oxid siričitý
  • Sója: Sója a výrobky zo sóje
  • Kôr: Kôrovce a výrobky z nich
  • Vb: Vlčí bôb a výrobky z neho
  • Mk: Mäkkýše a výrobky z nich
  • O: Orechy a výrobky z orechov