Polievky: 
Slepačí vývar s cestovinou
Množstvo: 
0,33l
Alergény: 
L,V,M,Zeler
Kcal: 
191
KJ: 
800
Hubová s mrkvou
Množstvo: 
0,33l
Kcal: 
56
KJ: 
234
Teplé jedlá: 
Prírodný bravčový rezeň, zemiakové strapačky
Hmotnosť: 
90-300
Alergény: 
L,V,M,Os
Kcal: 
1286
KJ: 
5384
Tvarohová žemľovka s hrozienkami
Hmotnosť: 
350
Alergény: 
L,V,M
Kcal: 
1257
KJ: 
5263
Vyprážaný oštiepok, opekané zemiaky, tatárská omáčka
Hmotnosť: 
170-250-50
Alergény: 
L,V,M,Os
Kcal: 
1940
KJ: 
8123
Minútky: 
Grilovaná bravčová panenka, dusená ryža, restovaná koreňová zelenina (mrkva, petržlen a kaleráb)
Hmotnosť: 
100-50-190-100
Kcal: 
626
KJ: 
2621
Švédske mäsové guľky (bravčové mleté mäso), smotanová omáčka, tlačené zemiaky s pórikom, brusnicový džem
Hmotnosť: 
100-100-200-10
Alergény: 
L,V,M
Kcal: 
1530
KJ: 
6406
Vyprážaný syr, hranolky, tatárská omáčka
Hmotnosť: 
170-190-50
Alergény: 
L,V,M,Os
Kcal: 
1944
KJ: 
8140

Zdravá strava – samoobslužný pult

Mäsité jedlá: 
Kuracie soté na indický spôsob
Zubáč na bielom víne s citrónom
Alergény: 
R
Bezmäsité jedlá: 
Wrap (arabská placka) plnená feta syrom a špenátom, dresing
Alergény: 
L,V,M
Teplá zelenina: 
Dusená šošovica s kurkumou
Pečená cuketa a baklažán
Príloha: 
Ryžové rezance
Čerstvá zelenina / šaláty: 
Listový
Paradajkový s pórom a paprikou
Zelerový s jablkom, orechami a medom
Alergény: 
Zeler,O

V jedálnych lístkoch budú uvádzané alergény, ktoré obsahujú jednotlivé jedlá. Alergény budú uvedené v skratkách podľa priloženej tabuľky pri každom jedle.

  • L: Lepok a výrobky z nich
  • V: Vajcia a výrobky z vajec
  • R: Ryby a výrobky z rýb
  • H: Horčica a výrobky z horčice
  • M: Mlieko a výrobky z mlieka
  • S: Sezam a výrobky z nich
  • A: Arašidy a výrobky z nich
  • Z: Zeler a výrobky zo zelleru
  • Os: Oxid siričitý
  • Sója: Sója a výrobky zo sóje
  • Kôr: Kôrovce a výrobky z nich
  • Vb: Vlčí bôb a výrobky z neho
  • Mk: Mäkkýše a výrobky z nich
  • O: Orechy a výrobky z orechov
Cookies