Polievky: 
1.Zemiaková s lečom a párkom
Množstvo: 
0,33l
Alergény: 
L
Kcal: 
245
KJ: 
1026
2.Zeleninová jarná s hráškom
Množstvo: 
0,33l
Alergény: 
Zeler
Kcal: 
80
KJ: 
335
Teplé jedlá: 
1.Zabíjačkový tanier (jaternica, klobása), dusená kyslá kapusta, mastené zemiaky
Hmotnosť: 
100-100-150-260
Alergény: 
L,M,Os
Kcal: 
1258
KJ: 
5267
2.Vykostené kuracie stehno s ostro – kyslou omáčkou, hráškové pyré
Hmotnosť: 
77-100-200
Alergény: 
Sója
Kcal: 
572
KJ: 
2395
3.Tortila plnená zeleninou a hubami, dresing
Hmotnosť: 
350-50
Alergény: 
L,V,M
Kcal: 
1310
KJ: 
5485
4.Vyprážaný hermelín, opekané zemiaky, tatárská omáčka
Hmotnosť: 
150-250-50
Alergény: 
L,V,M,Os
Kcal: 
1715
KJ: 
7181

V jedálnych lístkoch budú uvádzané alergény, ktoré obsahujú jednotlivé jedlá. Alergény budú uvedené v skratkách podľa priloženej tabuľky pri každom jedle.

  • L: Lepok a výrobky z nich
  • V: Vajcia a výrobky z vajec
  • R: Ryby a výrobky z rýb
  • H: Horčica a výrobky z horčice
  • M: Mlieko a výrobky z mlieka
  • S: Sezam a výrobky z nich
  • A: Arašidy a výrobky z nich
  • Z: Zeler a výrobky zo zelleru
  • Os: Oxid siričitý
  • Sója: Sója a výrobky zo sóje
  • Kôr: Kôrovce a výrobky z nich
  • Vb: Vlčí bôb a výrobky z neho
  • Mk: Mäkkýše a výrobky z nich
  • O: Orechy a výrobky z orechov
Cookies