Polievky: 
Hrášková krémová so syrom Množstvo: 0,33l Alergény: L,M KJ:1051 Kcal:251
Rascová s vajcom Množstvo: 0,33l Alergény: V,L KJ:825 Kcal:197
Zeleninová jarná Množstvo: 0,33l Alergény: KJ:172 Kcal:41
Teplé jedlá: 
Pečené kuracie stehno so žemľovo – pečeňovou plnkou, dusená ryža, kompót Hmotnosť: 158-100-190-150 Alergény: L,V,M KJ:3371 Kcal:805
Pečené bravčové mäso na rasci so slaninou, zemiaková kaša, uhorka Hmotnosť: 90-100-250-100 Alergény: L,V,Os KJ:3831 Kcal:915
Vyprážaná morská štuka v cesnakovej strúhanke, mastené zemiaky, šalát Hmotnosť: 170-260-150 Alergény: V,L,M,R KJ:5703 Kcal:1362
Moravské koláče Hmotnosť: 350 Alergény: L,V,M KJ:7532 Kcal:1799
Minútky: 
Pomaly pečená bravčová krkovička s omáčkou z lesných húb, zemiakové pyré Hmotnosť: 120-50-250 Alergény: M,L KJ: Kcal:
Šalát s mozzarellou a proscuitom (variacia šalátových listov, cherry paradajky, proscuito, mozzarella, parmezán, balsamico) Hmotnosť: 350 Alergény: M KJ: Kcal:
Pstruh dúhový so špenátom, pečené baby zemiaky Hmotnosť: 120-100-250 Alergény: R KJ: Kcal:

Doplnková zdravá strava

Mäsité jedlá: 
Pečené kuracie stehno
Morčacia roláda plnená šampiňónmi, pórom a syrom
Grilovaný heik s cukinou a špargľou
Bezmäsité jedlá / Zelená strava: 
Hlivový perkelt
Celozrnné cestoviny s pestom, grilovanou zeleninou a so strúhaným tofu syrom
Teplá zelenina: 
1. Gratinované zemiaky so smotanou
Parené zelené lúsky s kukuricou a špargľou
Príloha: 
Varené zemiaky s vňaťou
Natural ryža s kurkumou
Čerstvá zelenina / šaláty: 
Listový mix
Paradajkový s červenou cibuľou
Uhorkový s kôprom
Kapustový Coleslaw
Tabouleh (kus - kus, uhorka, paradajka, petržlenová vňať, citrón)

V jedálnych lístkoch budú uvádzané alergény, ktoré obsahujú jednotlivé jedlá. Alergény budú uvedené v skratkách podľa priloženej tabuľky pri každom jedle.

  • L: Lepok a výrobky z nich
  • V: Vajcia a výrobky z vajec
  • R: Ryby a výrobky z rýb
  • H: Horčica a výrobky z horčice
  • M: Mlieko a výrobky z mlieka
  • S: Sezam a výrobky z nich
  • A: Arašidy a výrobky z nich
  • Z: Zeler a výrobky zo zelleru
  • Os: Oxid siričitý
  • Sója: Sója a výrobky zo sóje
  • Kôr: Kôrovce a výrobky z nich
  • Vb: Vlčí bôb a výrobky z neho
  • Mk: Mäkkýše a výrobky z nich
  • O: Orechy a výrobky z orechov