Polievky: 
Zemiaková gulášová
Množstvo: 
0,33l
Alergény: 
L
Teplé jedlá: 
Hovädzí perkelt, tvarohové rezance
Hmotnosť: 
85-150-300
Alergény: 
V,L,M
Šampiňóny na paprike, bylinkové halušky
Hmotnosť: 
200-250
Alergény: 
L,M,V
Vyprážané kuracie prsia v sézame, slovenský zemiakový šalát
Hmotnosť: 
150-300
Alergény: 
V,L,M
Minútky: 
Bravčové soté na bielom víne s olivami a sušenými paradajkami , gratinované zemiaky
Hmotnosť: 
200-190

Doplnková zdravá strava

Mäsité jedlá: 
Pečená ryba na bylinkách R
Teplá zelenina: 
Parená brokolica s baby mrkvou a bielou fazuľou
Príloha: 
Natural ryža so zeleninou
Kus – kus so zeleninou
Čerstvá zelenina / šaláty: 
Listový
Z červenej kapusty a majonézy
Zelerový s jablkom, orechami a medom

V jedálnych lístkoch budú uvádzané alergény, ktoré obsahujú jednotlivé jedlá. Alergény budú uvedené v skratkách podľa priloženej tabuľky pri každom jedle.

  • L: Lepok a výrobky z nich
  • V: Vajcia a výrobky z vajec
  • R: Ryby a výrobky z rýb
  • H: Horčica a výrobky z horčice
  • M: Mlieko a výrobky z mlieka
  • S: Sezam a výrobky z nich
  • A: Arašidy a výrobky z nich
  • Z: Zeler a výrobky zo zelleru
  • Os: Oxid siričitý
  • Sója: Sója a výrobky zo sóje
  • Kôr: Kôrovce a výrobky z nich
  • Vb: Vlčí bôb a výrobky z neho
  • Mk: Mäkkýše a výrobky z nich
  • O: Orechy a výrobky z orechov